Socialcafé

På Basen STU har vi et rigtig godt ungemiljø, som er præget af gode venskaber, omsorg og sammenhold blandt de studerende. Vi støtter bl.a. op om ungemiljøet og de sociale fællesskaber på afdelingen, ved at arrangere forskellige aktiviteter som ligger ud over skoletiden, bl.a. i STU’ens Socialcafé.

Socialcaféen er både et socialt og fagligt tilbud til de studerende. Der er mulighed for at fordybe sig i forskellige faglige opgaver og søge vejledning og støtte i deres individuelle læringsprocesser. De studerende får også rig mulighed for at træne deres sociale kompetencer bl.a. i forbindelse med forskellige aktiviteter, så som spil, ture ud af huset, LAN-parties, lektiehjælp og andre sociale aktiviteter sammen med de øvrige studerende. De studerende kommer også selv med ideer til aktiviteter og indhold i Socialcaféen.

Derudover holder vi kulturaftener, hvor vi tager i teatret, biografen eller på museer. Game-nights hvor vi spiller spil og dyster om spændende præmier og pizza-aftener hvor laver pizzaer og hygger os sammen.

Jeg er blevet meget mere okay, med de ting der er med mig, efter jeg er startet her, fordi der er så mange andre her, der også har nogle finurligheder.

Studerende på Basen STU

Nogle gange kan det være svært at være åben, fordi folk ikke forstår ens finurligheder. Men det kan man her på Basen.

Studerende på Basen STU