Fagmodul

Vi har skemalagt fagmodul to gange ugentligt – tirsdag og torsdag.

De studerende er delt op i følgende fagmodulgrupper:

  • Hf
  • AVU
  • STA (STudieAfklarende)

Hf – for unge med særlige behov

Hf er for de studerende, der ønsker at tage et eller flere fag på Hf-niveau.
På Basen samarbejder vi med VUC-Lyngby, som leverer e-learning til de studerende. Her har de studerende mulighed for at læse to Hf-enkeltfag hvert halvår.
VUC-Lyngby leverer undervisningsmaterialet, og Basen fastlægger rammer og strukturerer arbejdsplaner.

AVU – for unge med særlige behov

AVU er for de studerende, der mangler at afslutte et eller flere fag på niveau med folkeskolens afgangsprøver – Fp9 og Fp10. AVU er adgangsgivende til de forskellige ungdomsuddannelser – både Hf og erhvervsuddannelser.
På Basen samarbejder vi med VUC-Lyngby, som leverer e-learning til de studerende. Her har de studerende mulighed for at læse to AVU-enkeltfag hvert halvår.
VUC-Lyngby leverer undervisningsmaterialet, og Basen fastlægger rammer og strukturerer arbejdsplaner.

STA – for unge med særlige behov

STA er for de studerende, der har behov for træning af basale områder af individuel karakter inden for fagene dansk, engelsk og matematik. Dette kan være med udgangspunkt i et studieforberedende og/eller kompetenceudviklende mål i forhold til f.eks. at udvikle læsefærdigheder.
Basen planlægger og udfører undervisningen i en praksisnær kontekst i tæt samarbejde med de studerende ud fra individuelle ønsker og behov.

Basen STU

Jeg er blevet meget mere okay, med de ting der er med mig, efter jeg er startet her, fordi der er så mange andre her, der også har nogle finurligheder.

Studerende på Basen STU

Jeg plejede at være en dårlig mælk, der blev overset i folkeskolen og gymnasiet. Jeg var ikke værd at gå op i. Førhen blev der slet ikke vist interesse for det der ikke fungerede. Men på Basen er der nogen der tager hånd om mig, og som går op i mig. Her er jeg blevet til en god mælk.

Studerende på Basen STU

Del indhold: