Studielinjen

Studielinjen er for de studerende, der mangler at afslutte et eller flere fag på 9. eller 10. klasses niveau eller for studerende, der ønsker at læse Hf-enkeltfag.

På Basens Studielinje kan man f.eks. læse dansk, engelsk og matematik. Undervisningen foregår online via fjernundervisning, med hjælp og støtte ved Basens undervisere, som hjælper med at stilladsere undervisningen. Det er vores erfaring, at det bliver mere overskueligt for vores studerende at læse og gennemføre deres fag, når de får mulighed for at studere dem via fjernundervisning og får den nødvendige støtte til at skabe struktur omkring deres studie. 

Den studerende kan max. læse to Hf-fag pr. semester. Faget læses 2 dage om ugen via fjernstudie, med fysisk fremmøde på Basen og brobygningsforløb ud på uddannelsesstedet. For de studerende der har ønske om at tage en ordinær ungdomsuddannelse, hjælper vi med at forberede den studerende på dette, bl.a. ved at understøtte det fysiske fremmøde på uddannelsesstedet 1-2 gange om ugen.

Her er der ingen freaks, der er plads til os alle. Det hjælper og giver en større forståelse at man er sammen med en masse andre, som også har noget at slås med.

Studerende på Basen STU

Fordi jeg har fået det her STU-forløb, har jeg pludselig de samme muligheder som alle andre – det troede jeg aldrig ville ske.

Studerende på Basen STU

Del indhold: