Kulturlinjen

Kulturlinjen er en faglinje, hvor vi bl.a. tager på ture ud af huset og undersøger områdets kulturelle sider og tilbud. De studerendes interesseområder og medbestemmelse er et centralt punkt i Undervisningsforløbet, og de inddrages i valg af besøgsmål samt arrangering og planlægning af turene.

På Kulturlinjen arbejder vi med temaer så som naturvidenskab, kunst og samfund. Linjen ligger i forlængelse af faget medborgerskab og øvrige fokuspunkter i forløbet er kompetencer så som strukturering, planlægning, transporttræning og social og kommunikativ eksponering.

Linjens overordnede formål er at understøtte de studerendes interesser og øge det samfundsmæssige kendskab og forståelse, samt deres medbestemmelse.

Vær åben og villig til at dele ud af de ting som du har oplevet. Udover at det er en lettelse at dele sine oplevelser og erfaringer med andre, så gør det også at det bliver lettere at hjælpe andre mennesker. Men det er vigtigt at du gør det i dit eget tempo.

Studerende på Basen STU

Jeg har lært utroligt meget om mig selv på STU’en. Blandt andet at det er okay at være mig, og at have de udfordringer som man nu har. Det er jo det, der er med til at gøre mig til et helt unikt snefnug

Studerende på Basen STU

Del indhold: